Om Odin Awards

HISTORIEN

Odin Award blev skabt i 2018 for at samle det fællesskab af entreprenører, der er i Odense og på Fyn.
Odin Award fejrer ikke kun de bedste entreprenører, men også de startups der kæmper hver dag for at vækste. Odin Award har været en stor succes de forgangne år, og der arbejdes hårdt på, at skabe en endnu bedre oplevelse for alle deltagerne hvert år.
I 2018, hvor Odin Award så lyset for første gang, var der bare en enkelt pris, nemlig Odin prisen, som blev uddelt til en startup virksomhed, som havde gjort det ekstraordinært godt.

NYE AWARDS

Da det var en stor succes, valgtes der i 2019, at indføre to ekstra priser, som ikke kun fejrer den mest succesfulde startup virksomhed, men virksomheder der har udmærket sig særligt på forskellige områder.
De to priser var Impact award og Moonshot award, hvor Impact award gives til virksomheder der arbejder og har opnået en positiv effekt med en eller flere af de 17 verdensmål. Moonshot award gives til en nystartet virksomhed med stort potentiale til at blive rigtig store.
I 2020 blev Team Prisen indført, denne pris gives til en af de nominerede virksomheder, som har gjort sig særligt bemærket når det handler om team spirit. 

COWORKING PLUS

Odin Award er skabt af Coworking Plus, hvor visionen og DNA’et er at have et sted i konstant bevægelse med vidensdeling, netværk og kreative rammer. Dette skaber grobund for et hus, der udvikler sig sammen med sin brugere. Netværket består af mere end 100 virksomheder i huset. Med så mange virksomheder samlet ét sted oplever mange af vores coworkers, at det er lettere at få opgaver og at finde de rigtige samarbejdspartnere til de projekter, de sidder med.
Der afholdes månedlige events i Coworking Plus og med Odin Award sørger vi for en konstant udvikling af kulturen; både i huset og udenfor huset.

For yderligere information kan du kontakte Coworking Plus på [email protected]